• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Bezorgen aan huis of afhalen in Bree

Schaduwgras

Op zoek naar schaduwgras voor uw tuin, schaduwgras kopen? Bij Schelhout Graszoden geven wij u graag informatie hierover. Het kweken van 100% schaduwgraszoden is niet gangbaar. Het telen van schaduwgras in combinatie met twee grovere grassoorten is daarbij een perfecte oplossing. Door de drie graszaden samen te voegen, komt er een sterke, groene grasmat uit wat ook goed tegen de schaduw kan!

Schaduwgras kopen? Kies voor Premium speelgraszoden!

Bij Schelfhout Graszoden bieden wij u graszoden aan met een hoog percentage roodzwenkgras (50%). Roodzwenkgras is het grassoort dat heel goed tegen de schaduw kan. Dit grassoort wortelt dieper waardoor het beter bestand is tegen schaduwrijke plekken.

Ook zitten er twee grovere soorten gras in de premium speelgraszoden verwerkt. Dit is het Engels raaigras en veldbeemdgras. Doordat deze drie grassoorten bij elkaar zijn gevoegd, is het een hele stevige graszode.

Schaduwplekken? Bekijk welk grassoort het hoogste percentage ‘fijne’ grassoort bevat! De fijne grassoort wortelt dieper en is daardoor bestand tegen de schaduwplekken.

Onze graszoden zijn zeer sterk en kunnen zich daardoor ook op schaduwrijke plekken ontwikkelen.

De voordelen van graszoden

Uw tuin met graszoden aanleggen gaat ten eerste sneller dan het zelf inzaaien van gras. Het is ook een stuk gemakkelijker om graszoden te leggen. Het inzaaien van gras dient heel zorgvuldig te gebeuren. Graszoden zijn vanaf dag 1 mooi, en als u uw gazon netjes onderhoud blijven ze mooi!

Schaduwgazon laten bezorgen of zelf afhalen?

Bij Schelfhout graszoden bent u aan het juiste adres voor Premium speelgraszoden. Deze zijn ook bestemd voor in schaduwrijke gebieden. Het betreft een sterk, mooi uitziende grasmat zonder netten. Wij leveren graszoden aan huis, indien gewenst kan de chauffeur u een half uur van tevoren bellen over de tijdsindicatie van levering. Ook kunt u bij ons graszoden afhalen in Kinrooi, afhalen gaat áltijd op bestelling.

Met grasmatten van Schelfhout Graszoden geniet u binnen een dag van een prachtig gazon. Graszoden leveren wij dagelijks en daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bemesting! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren.

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...