• Vrijblijvend advies
  • Dagverse grasmatten
  • Bezorgen aan huis of afhalen in Bree

Algemene Voorwaarden Planten Kenens

Onze offertes en verkopen zijn onderworpen aan onderstaande voorwaarden, gekend en goedgekeurd door de koper.

Alle prijzen zijn vrijblijvend en zonder verbintenis. De B.T.W. is steeds inbegrepen. De prijzen zijn voorzien voor afhaling op ons bedrijf, voor de levering word een meerkost aangerekend, afhankelijk van de afstand van ons bedrijf.

De bestellingen zijn pas definitief na schriftelijke bevestiging door ons bedrijf via e-mail of fax. Bestellingen dienen minimum 3 dagen op voorhand doorgegeven te worden. Al onze verkopen zijn contant betaalbaar, in euro, bij afhaling van de goederen. Betalingen kunnen enkel gebeuren met cash geld (geen bancontact of cheques).

Onze planten worden in de beste omstandigheden afgeleverd. Wij kunnen evenwel geen hergroeigarantie geven omdat dit meestal afhankelijk is van verschillende oorzaken zoals: standplaats, bemesting, weersomstandigheden, e.a. waarover wij geen controle hebben.

Klachten betreffende de afgehaalde goederen dienen ten laatste 5 dagen na afhaling per aangetekend schrijven in ons bezit te zijn.

Bij eventuele betwisting zijn enkel de rechtbanken van Tongeren bevoegd.

Opgesteld: maart 2006

Heeft u een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van uw graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...